Spiegelknop Maxi

Premium oppervlak Snelle levering Incl. 4c druk
Hoeveelheid Eenheidsprijs
Tegen de tijd dat 10 € 5,70 *
Per 11 € 3,25 *
Per 25 € 2,34 *
Per 100 € 1,72 *
Per 500 € 1,42 *
Per 1000 € 1,01 *
Per 2000 € 0,88 *
Per 5000 € 0,81 *

(1 Stück, Prijs per stuk € 5,70 €) Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Levering tot: 27.01.2020 (standaardlevering)

Button-Optionen
Er is een ernstige fout opgetreden tijdens het uploaden van de bestanden
Ontwerp nu online!
Of

Uw ontwerp wordt nu geüpload!

Je probeert te veel bestanden te uploaden.

U probeert een bestand te uploaden dat te groot is, de maximale grootte is 10.00 MB

Bestandsnamen mogen niet tweemaal worden gebruikt

Uw ontwerp is met succes toegevoegd

(maximum 1 Dossier(en) elk(e) 10.00 MB zijn toegestaan)
Gereset

Als u problemen heeft met het uploaden van uw motief of als u ons een WeTransfer of Dropbox link wilt sturen, heeft u twee opties.

Print templates om te downloaden kunt u hier vinden: Toon de afdruksjablonen.

Kopieer eenvoudigweg de link naar WeTransfer of Dropbox in het commentaarveld bij het afrekenen. Als u ons een printbestand per e-mail wilt sturen, stuur het dan naar hello(at)button-king.nl. Gelieve uw ordernummer te vermelden. Dit nummer vindt u terug in uw orderbevestiging na uw bestelling.

Als u geen gebruik hebt gemaakt van drukmallen, plaats uw motief dan in de online designer. Als u problemen ondervindt, upload dan geen ontwerp tijdens het bestelproces en stuur het ons per e-mail naar support(at)button-king.de.

U kunt de online designer eenvoudigweg starten door op de betreffende knop te klikken. Daar heeft u de mogelijkheid om een afbeelding toe te voegen, deze optimaal in te passen en tekst toe te voegen. Tot slot kunt u uw knop direct bekijken en toevoegen aan uw winkelwagen. Dit maakt het ontwerpen leuk en is ook heel eenvoudig en snel.

Met het digitale releasebestand dat u na uw bestelling, maar voor de productie ontvangt, ontvangt u van uw button een viewbestand dat u per e-mail verstuurt. Daarna heeft u de mogelijkheid om uw motief te wijzigen of vrij te geven voor productie.

Het glanzende oppervlak is de klassieker onder de knoopoppervlakken en beschermt zeer goed tegen krassen en vocht. Het matte oppervlak ziet er zeer nobel uit en zorgt ervoor dat uw knopen nog unieker en van nog hogere kwaliteit zijn. 

Selecteer hier hoe snel uw goederen geproduceerd en verzonden moeten worden. Afhankelijk van de gekozen levertijd gelden voor de productie de volgende toeslagen:

Standaardproductie: 0% - zonder meerprijs
Express productie: 20% toeslag op de reguliere gegradueerde prijs van de producten.
Super-Express productie: 30% toeslag op de reguliere gegradueerde prijs van de producten.
Productie op dezelfde dag: 50% toeslag op de reguliere gegradueerde prijs van de producten.

Heeft u vragen over de verschillende productievormen, dan staan wij telefonisch (ma-vr van 9:00 - 17:00 uur) tot uw beschikking op +49 30 22012926.

De levertijden springen altijd om 12 uur van de huidige dag naar de volgende dag. Bij het bepalen van de totale levertijd berekenen we met de standaard levertijden van de pakketdienst. Dit is 1-2 werkdagen binnen Duitsland. Voor normale pakketten hebben wij geen invloed op de werkelijke levertijd. Bij het verzendtype "Express Pakket" is de gegarandeerde looptijd van de pakketdienst 24 uur per dag binnen Duitsland gegarandeerd.

De productie op dezelfde dag geldt tot een aantal van 1000 knoppen en een orderinvoer tot 12 uur van de huidige dag. De knopen worden door ons geproduceerd en zijn vanaf 17 uur klaar om te worden opgehaald. Optioneel kunnen wij u ook per koerier of als express pakket de volgende werkdag verzenden.

Meer informatie over levertijden en verzendkosten vindt u hier.

Totale prijs: € 5,70€  *
  • BK10015
De gepersonaliseerde 75 mm maxi-spiegelbutton is de perfecte metgezel voor elke dameshandtas en...Veeleer
Info and Help "Spiegelknop Maxi"

De gepersonaliseerde 75 mm maxi-spiegelbutton is de perfecte metgezel voor elke dameshandtas en perfect voor de grote reclame-uitstraling. Op de voorkant kunt u uw logo, afbeelding of tekst plaatsen en heeft u een maximum aan ruimte. De achterzijde van de Buttonsspiegel is van echt glas. Dit is uiterst krasbestendig, zodat u altijd een goed zicht heeft.

Uw voordelen bij Button-King

  • Echte glazen spiegel met 75 mm voorgevel en 75 mm voorgevel
  • Hoogwaardige kwaliteit en snelle levering
  • Gratis motiefcontrole bij elke bestelling
  • Kleurgekalibreerde productieomgeving voor optimale resultaten
  • Hoogste kwaliteit en snelheid
  • Buttons "Gemaakt in Duitsland"

Als u hulp nodig Buttonsheeft bij het creëren van uw steun, is ons ondersteuningsteam er om u te helpen. Ook geven wij u graag tips voor de verwerking van uw motieven. Met onze Button-Designer gaat het ontwerp van de -Designer Buttonsheel eenvoudig. Mochten er discrepanties zijn met het kunstwerk, dan nemen wij onmiddellijk contact met u op - voor de productie van het Buttons. Of het nu als koopwaar met het bandlogo, als grappige grap op de bruiloft of als individueel modeaccessoire is - ontwerp en bestel uw persoonlijke Buttonsnaaldslot nu online bij Button-King!

Algemene informatie voor uw printgegevens Houd er rekening mee dat wij op de -king 's voor... Veeleer
Button-Packs Beispiel Button -Pakketten
Per € 0,86 *
Bierkrug bedrucken mit Surfer Biermok afdrukken
Per € 9,99 *
Button-Boxen von Button-King Button -Kaders
Per € 39,99 *