Betalingswijzen

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan. Alle gegevens die u tijdens het betalingsproces invoert, worden versleuteld verzonden en veilig verwerkt. Selecteer gewoon de betaalmethode die het beste bij u past.

Voor rekening (voor bedrijven, overheden, verenigingen, enz.)

Wij leveren voor rekening van bedrijven, verenigingen en andere organisaties. Zo kunt u na ontvangst van uw product comfortabel betalen via overschrijving. Wij behouden ons het recht voor om geen nieuwe klanten op rekening te leveren. Een levering op rekening is in principe alleen mogelijk als naast een officiële bedrijfsnaam ook een geschikt e-mailadres wordt opgegeven.

Kredietkaarten (Visa, Mastercard)

Betaal veilig en gemakkelijk met uw Visa of Mastercard. De veilige verwerking van uw betaling wordt gegarandeerd door Heidelberger Payment GmbH. Button-King slaat geen creditcardgegevens van u op.

PayPal PLUS (factuur voor particuliere klanten, creditcard, Paypal)

Met PayPal Plus kunt u betalen per factuur, automatische incasso, creditcard of met uw PayPal-rekening. Betaal veilig en sneller met uw PayPal-rekening. PayPal int dan het verschuldigde bedrag van uw rekening. Betaling via PayPal - eenvoudig, snel en veilig.

Indien u via Paypal betaalt, gelieve het factuurbedrag over te maken:

Rekeninghouder: PayPal Europe
IBAN: Ontvang in een aparte e-mail van PayPal
BIC: DEUTDEDEDBPAL
Bank: Deutsche Bank
Use Doel: Ontvang in een aparte e-mail van PayPal

Amazonebetalingen

Winkel snel en eenvoudig met behulp van de informatie die is opgeslagen in uw Amazone-account. Betaal veilig zonder uw verzend- en betalingsinformatie opnieuw in te voeren. U bent beschermd door de A- tot Z-garantie - net als bij het winkelen op Amazon.

Betaling vooraf

Betaal uw bestelling gemakkelijk door vooruitbetaling op onze rekening. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met onze bankgegevens. Zodra het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, starten wij met de productie. Houd er rekening mee dat de levertijd voor deze betaalmethode wordt verlengd met de tijd dat we wachten op uw betaling.

Onze bankgegevens zijn als volgt:
IBAN: DE 92 1004 0000 0528 3882 00 | BIC: COBADEFFXXX (Commerzbank Berlin)

De prijzen die in de respectieve aanbiedingen zijn vermeld, zijn de definitieve prijzen. Zij omvatten alle prijscomponenten, met inbegrip van alle belastingen, zoals de belasting over de toegevoegde waarde. Alleen bij grensoverschrijdende leveringen kunt u in individuele gevallen verdere belastingen (bijv. bij een intracommunautaire verwerving) en/of rechten (bijv. douanerechten) betalen, maar niet aan de verkoper, maar aan de daar verantwoordelijke douane- of belastingdienst. De leverings- en verzendkosten zijn niet inbegrepen in de aankoopprijs, ze zijn toegankelijk via de pagina "Verzendkosten", worden in de loop van het bestelproces apart weergegeven en zijn bovendien voor uw rekening.

Onmiddellijk / Sofortüberweisung

IMMEDIATELIJKE overdracht - Handig, dat is het niet. Bij online winkelen betaalt u eenvoudigweg zoals u gewend bent met uw online bankgegevens en met maximale veiligheid via PIN en TAN.