Koelkastmagneten

Afdrukken en ontwerpen van magneten bij Button-King

Bij Button-King kunt u koelmagneten, kledingmagneten en fotomagneten bedrukken en ontwerpen die bedrukt zijn met uw logo of foto. Wij bedrukken uw magneten uit één stuk tot 100.000 stuks en meer. Als u uw magneten bijzonder snel nodig hebt, ontvangt u ze binnen enkele uren of dagen met onze optionele express server. 

Afdrukken van koelkastmagneten en kledingmagneten bij Button-King 

Koelkastmagneten zijn bijzonder geschikt voor reclame omdat ze letterlijk "vast komen te zitten" met uw doelgroep. De kledingmagneten daarentegen kunnen zeer goed worden gebruikt als naamplaatjes of identificatieborden, perfect voor de volgende conferentie. Met onze optionele personalisatiedienst kunt u eenvoudig naamplaatjes aanmaken voor uw volgende beurs of evenement.

  • Print magneten met uw motief
  • Mat of glanzend premium oppervlak
  • Productie van 1-100.000 stuks
  • CMYK of optionele Pantone-kleuren
  • optionele supersnelle levering of ophaling op dezelfde dag
  • Afdrukken op flexibele magneten of vaste magneten

Magneten kunnen worden bedrukt met logo's, afbeeldingen en vele andere motieven. Ze zijn ook een populair geschenk in de privé-sfeer. Zo kunnen de mooiste ervaringen van uw vakantie worden vastgelegd, evenals de uitnodiging voor de bruiloft met de koelkastmagneet "Save the Date".

Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. U kiest eenvoudigweg uit welke koelkast of kledingmagneet u wilt laten bedrukken. De bedrukking van uw producten vindt altijd plaats in hoogwaardige full colour 4c digitaaldruk. Optioneel bieden wij u ook de mogelijkheid om uw Pantone-kleuren door ons te laten bedrukken. Neem hiervoor contact met ons op.

Foliemagneten
Kleding magneten

Magneten printen met hoogwaardige oppervlakken

Alle magneten zijn beschermd tegen vocht en slijtage. De matte of glanzende magneetstijl voorkomt beschadiging van de magneten en werkt als een soort "beschermende vernis". Als u bij uw bestelling het matte oppervlak selecteert, leveren wij uw kledingmagneten en koelmagneten met een niet-glanzend, niet-reflecterend mat oppervlak. De glanzende versie is ook anti-reflecterend, vooral in vergelijking met standaardmagneten is dit beduidend minder reflecterend. De "Soft-Touch" versie zorgt voor een matte afwerking en is tegelijkertijd fluweelzacht.

Alle koelkastmagneten en kledingmagneten worden in onze fabriek in Berlijn geproduceerd. Daar kunt u optioneel alle producten direct afhalen. Als alternatief kunnen wij uw magneten ook per pakketje naar uw adres sturen. Indien u uw magneten zeer snel moet kunnen afhalen, bieden wij u ook de mogelijkheid tot expres- of supersnelle verzending. Hier kunt u uw koelkastmagneten, bedrukt met uw logo, nog sneller in uw handen houden.

De magneten zijn verkrijgbaar als "vaste" koelkastmagneten in ronde, vierkante of ovale vorm. In deze versie heeft u een oppervlaktemagneet die de magneten krachtig op metalen oppervlakken fixeert. Ze zijn ideaal als give-away en als souvenir.

Ontwerpmagneten online en druk in full colour af

Magneten kunnen eenvoudig door ons worden ontworpen en in full colour worden bedrukt. Gebruik gewoon de online designer. Hiermee kunt u zelf uw magneten ontwerpen en deze online ontwerpen. Als u tevreden bent met uw online ontworpen magneet, kunt u deze eenvoudigweg in het winkelwagentje stoppen. U ontvangt een orderbevestiging per e-mail na uw bestelling. Uw geprinte magneten bereiken u meestal binnen enkele dagen. Als u magneten wilt afdrukken en u heeft haast, kunt u eenvoudigweg gebruik maken van onze optionele express service.

Foliemagneten op magneetfolie in individuele vormen bedrukken

Als u magneten in speciale vormen nodig heeft, bieden wij ze aan als foliemagneten op magneetfolie. Deze kunnen met behulp van een ponsstempel of een snijplotter in bijna alle denkbare vormen worden aangebracht. Hier kunt u ook kiezen uit een selectie van geprefabriceerde vormen. U kunt ook foliemagneten op magneetfolie in individuele vormen bestellen. Mocht u vragen hebben over onze magneetfolie, koelkastmagneten of kledingmagneten, dan horen wij graag van u.

+31 53 85 06199

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag
in de tijd van 9-17 uur.

Niet-bindende aanvraag starten

Flesopener

Nachhaltige Button-Produktion
Duurzame productie

Met een veelheid aan maatregelen houden we de milieubelasting van de productie van uw magneten zo laag mogelijk. Door de hoogwaardige oppervlakken kunnen alle magneten extreem lang worden gebruikt en hebben ze een hoogwaardige afwerking.

Nachhaltige Button-Produktion
Heeft u nog vragen?

Dan horen we graag van u via e-mail of telefoon. U kunt ons bereiken van 9 tot 17 uur. Aanvragen per e-mail worden meestal binnen maximaal acht werkuren beantwoord. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via de chat op deze website.

Nachhaltige Button-Produktion
Gemaakt in Berlin

Wij drukken en produceren uw magneten op moderne machines in onze hoofdvestiging in Berlijn en verzenden ze door heel Europe en naar vele landen wereldwijd. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uw expert op het gebied van bedrukte magneten en koelkastmagneten.

Nachhaltige Button-Produktion
Snelle productie

U ontvangt uw magneten binnen enkele werkdagen na bestelling als pakket. Heb je haast? Maak dan gewoon gebruik van onze optionele express service. U kunt de expresproductie selecteren op de artikelpagina.