Ronde kledingmagneten

Premium oppervlak Snelle levering Incl. 4c druk
Hoeveelheid Eenheidsprijs
Tegen de tijd dat 10 € 4,58 *
Per 11 € 2,34 *
Per 25 € 1,93 *
Per 100 € 1,77 *
Per 500 € 1,72 *
Per 1000 € 1,66 *
Per 2000 € 1,62 *
Per 5000 € 1,57 *

(1 Stück, Prijs per stuk € 4,58 €) Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Levering tot: 27.01.2020 (standaardlevering)

Grootte:

Magnetverschluss:

Button-Optionen
Er is een ernstige fout opgetreden tijdens het uploaden van de bestanden
Ontwerp nu online!
Of

Uw ontwerp wordt nu geüpload!

Je probeert te veel bestanden te uploaden.

U probeert een bestand te uploaden dat te groot is, de maximale grootte is 10.00 MB

Bestandsnamen mogen niet tweemaal worden gebruikt

Uw ontwerp is met succes toegevoegd

(maximum 1 Dossier(en) elk(e) 10.00 MB zijn toegestaan)
Gereset

Als u problemen heeft met het uploaden van uw motief of als u ons een WeTransfer of Dropbox link wilt sturen, heeft u twee opties.

Print templates om te downloaden kunt u hier vinden: Toon de afdruksjablonen.

Kopieer eenvoudigweg de link naar WeTransfer of Dropbox in het commentaarveld bij het afrekenen. Als u ons een printbestand per e-mail wilt sturen, stuur het dan naar hello(at)button-king.nl. Gelieve uw ordernummer te vermelden. Dit nummer vindt u terug in uw orderbevestiging na uw bestelling.

Als u geen gebruik hebt gemaakt van drukmallen, plaats uw motief dan in de online designer. Als u problemen ondervindt, upload dan geen ontwerp tijdens het bestelproces en stuur het ons per e-mail naar support(at)button-king.de.

U kunt de online designer eenvoudigweg starten door op de betreffende knop te klikken. Daar heeft u de mogelijkheid om een afbeelding toe te voegen, deze optimaal in te passen en tekst toe te voegen. Tot slot kunt u uw knop direct bekijken en toevoegen aan uw winkelwagen. Dit maakt het ontwerpen leuk en is ook heel eenvoudig en snel.

Met het digitale releasebestand dat u na uw bestelling, maar voor de productie ontvangt, ontvangt u van uw button een viewbestand dat u per e-mail verstuurt. Daarna heeft u de mogelijkheid om uw motief te wijzigen of vrij te geven voor productie.

Het glanzende oppervlak is de klassieker onder de knoopoppervlakken en beschermt zeer goed tegen krassen en vocht. Het matte oppervlak ziet er zeer nobel uit en zorgt ervoor dat uw knopen nog unieker en van nog hogere kwaliteit zijn. 

Selecteer hier hoe snel uw goederen geproduceerd en verzonden moeten worden. Afhankelijk van de gekozen levertijd gelden voor de productie de volgende toeslagen:

Standaardproductie: 0% - zonder meerprijs
Express productie: 20% toeslag op de reguliere gegradueerde prijs van de producten.
Super-Express productie: 30% toeslag op de reguliere gegradueerde prijs van de producten.
Productie op dezelfde dag: 50% toeslag op de reguliere gegradueerde prijs van de producten.

Heeft u vragen over de verschillende productievormen, dan staan wij telefonisch (ma-vr van 9:00 - 17:00 uur) tot uw beschikking op +49 30 22012926.

De levertijden springen altijd om 12 uur van de huidige dag naar de volgende dag. Bij het bepalen van de totale levertijd berekenen we met de standaard levertijden van de pakketdienst. Dit is 1-2 werkdagen binnen Duitsland. Voor normale pakketten hebben wij geen invloed op de werkelijke levertijd. Bij het verzendtype "Express Pakket" is de gegarandeerde looptijd van de pakketdienst 24 uur per dag binnen Duitsland gegarandeerd.

De productie op dezelfde dag geldt tot een aantal van 1000 knoppen en een orderinvoer tot 12 uur van de huidige dag. De knopen worden door ons geproduceerd en zijn vanaf 17 uur klaar om te worden opgehaald. Optioneel kunnen wij u ook per koerier of als express pakket de volgende werkdag verzenden.

Meer informatie over levertijden en verzendkosten vindt u hier.

Totale prijs: € 4,58€  *
  • BK10023.5
De ronde kledingmagneten kunnen worden bevestigd met Eco of Power magneten . De...Veeleer
Info and Help "Ronde kledingmagneten"

De ronde kledingmagneten kunnen worden bevestigd met Eco of Power magneten. De kledingmagnetenButtons in de maten 25, 31, 37, 50, 56 en 75 mm zijn zowel met eco-magneten als met krachtige kledingmagneten verkrijgbaar. Voor alle maten vanaf 56 mm zijn de krachtige kledingmagneten nog sterker als dubbele magneten. Voor permanent en professioneel gebruik in de detailhandel of gastronomie raden wij de Power Clothing Magnet aan. Dit heeft een hogere houdkracht dan de Eco-magneten. Allround kledingmagneten kunnen worden bedrukt met uw logo of motief. Natuurlijk is het ook mogelijk om ronde kledingmagneten met verschillende namen te bedrukken voor een evenement. Hiervoor hebben we alleen een lijst met alle namen nodig. De ronde kledingmagneten worden meestal geproduceerd met een glanzend oppervlak. Optioneel zijn ze ook verkrijgbaar met een mat of zacht aanvoelend oppervlak. Beide oppervlakken geven uw ronde kledingmagneten een zeer hoogwaardige afwerking. Heeft u vragen over de ronde kledingmagneten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

!!! Kledingmagneten mogen niet gebruikt worden door mensen met pacemakers!!!!

Verschillen tussen ronde Eco en Power kledingmagneten in ronde uitvoering

De eco-kledingmagneten hebben iets minder kleefkracht dan de power-kledingmagneten, maar kunnen niet alleen als kledingmagneet maar ook als koelkastmagneet worden gebruikt. Ik weet zeker dat ze stoppen bij blouses en T-shirts.
De krachtige kledingmagneten zijn weer aanzienlijk sterker dan de eco-magneten. Ze zijn geschikt waar u ze wilt dragen Buttonop dikke kleren (jassen, schorten, enz.) of tijdens fysieke werkzaamheden (gastronomie, beurzen, enz.).

Uw voordelen bij Button-King

  • Hoogwaardige kwaliteit en snelle levering
  • Optioneel mat of zacht aanvoelende afwerking naast glanzende afwerking
  • Gratis motiefcontrole bij elke bestelling
  • Kleurgekalibreerde productieomgeving voor optimale resultaten
  • Hoogste kwaliteit en snelheid
  • Buttons "Gemaakt in Duitsland"

De eco-kledingmagneten worden niet op de achterkant van de Buttonsbevestiging geleverd, maar worden los meegeleverd. De powerclothing-magneten worden al aan de achterzijde geleverd. Bij beide varianten kan de levering op aanvraag ook anders worden uitgevoerd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Button-Packs Beispiel Button -Pakketten
Per € 0,86 *
Button-Boxen von Button-King Button -Kaders
Per € 39,99 *
Bierkrug bedrucken mit Surfer Biermok afdrukken
Per € 9,99 *